GregorBak. (Foto: Studio Oostrum)
GregorBak. (Foto: Studio Oostrum) Foto: Studio Oostrum

Delftse Sing-a-long zoekt muzikale herinneringen

Algemeen

Heb jij een herinnering aan een mooi, romantisch of grappig moment dat zich afspeelde in Delft en waarbij muziek een belangrijke rol speelde?

Bijvoorbeeld: Je eerste zoen in een café? Of je grote nieuwe liefde kwam aan op het station? Of een liedje dat je ouders altijd zongen?

De Delftse Sing-a-Long zoekt vrolijke en minder vrolijke herinneringen gekoppeld aan een muzieknummer. Met de mooiste verhalen en liedjes maken de inwoners van Delft met elkaar de Delftse Sing-a-Long! Wie weet word jij uitgenodigd om op donderdag 16 juni je verhaal te komen vertellen in Theater de Veste, terwijl de zaal jouw liedje zingt. Je wordt begeleid door Gregor Bak en de Sing Along All Stars. Noten lezen is niet nodig. Wil je wel een herinnering delen, maar het liever niet zelf vertellen, dan vertellen wij jouw verhaal.

aanmelden
Stuur je verhaal in (max 400 woorden). Vermeld duidelijk naam en telefoonnummer en om welk liedje het gaat. Voor: maandag 16 mei. Mailadres: delftzingt@delftspeil.nl.. Of bel naar 06-12 22 97 39 of stuur per post naar Theater de Veste, t.a.v. Tamara Vreugdenhil, Asvest 1, 2611 PK Delft. Meer informatie:
theaterdeveste.nl/bontenblauw.

Delftse Sing-a-Long is een project van stichting DelftsPeil vanwege het 25-jarig jubileum van Theater de Veste.

!