De burgemeester mocht 5 lintjes opspelden
De burgemeester mocht 5 lintjes opspelden

5 lintjes opgespeld in Pijnacker-Nootdorp

Algemeen

NOOTDORP - Burgemeester Björn Lugthart reikte dinsdag in Het Witte Paard in Nootdorp Koninklijke Onderscheidingen uit aan vijf inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp ter gelegenheid van Koningsdag.

De heer Van den Bulk: Is sinds eind jaren ’80 lid van de Culturele Kring Pijnacker, wat nu de Verbeelding heet, en daarvan al 27 jaar een drijvende kracht. Daarnaast werkt hij sinds 2019 als vrijwilliger op afdeling houtbewerking bij Zorgkwekerij Bloei.

Mevrouw Herder: Hoogleraar Engineering Systems Design in Energy & Industry, TU Delft heeft in meerdere edities van de Europese en wereldwijde Process Systems Engineering conferenties een trekkersrol gespeeld. Sinds 2014 is zij lid van het Topteam Energie. Sinds 2019 is zij Lid van de Raad van Toezicht van de Hotelschool The Hague.
De heer Radstake: Was werkzaam bij marine. Vanaf 1988 heeft hij als vrijwilliger verschillende functies bekleed bij de SWOP. Van 1977-1990 verrichtte hij vrijwilligerswerk bij de Showgroep Mirabella. Voor de buurtbus Pijnacker is hij van 1988 tot en met 1994 chauffeur geweest.
Mevrouw Suijker-Nadorp: In 1978 begon zij als busbegeleider-vrijwilliger bij het vervoer van kinderen uit de gemeente naar het kinderdienstencentrum (KDC) Zonnehof in Naaldwijk en deed dat ruim 30 jaar. Vanaf 2006 zingt zij in het katholiek koor Vivace. Door haar grote ervaring en theoretische muziekkennis helpt ze andere koorleden. In 2014 werd zij lid van de locatieraad. Sinds kort is ze voorzitter.
De heer Vonk: Is vanaf 1993 tot heden bestuurslid van het Delfts Wijn- en Bier Gilde en sinds 2008 vicevoorzitter. Hij zet zich al ruim 40 jaar in voor de Toerclub Pijnacker. Jaarlijks organiseert hij in samenwerking met de Oranjevereniging Pijnacker de 5-mei tocht. Hij is lid van het Shantykoor Schiehaven van Pijnacker en was lid van carnavalsvereniging De Ballentrappers.