Studio van der Goes aan de Kruisweg 7-9 in Nootdorp
Studio van der Goes aan de Kruisweg 7-9 in Nootdorp

De nieuwste trends bij Studio van der Goes

Algemeen

NOOTDORP - Haal de lente in huis met de nieuwste trends bij Studio van der Goes. Mooie nieuwe locatie, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Studio van der Goes is een familiebedrijf dat al ruim 80 jaar in Nootdorp gevestigd is, met zeer deskundig personeel dat van de laatste trends op de hoogte is.

Wonen
Op de parterre vindt u een groot assortiment vloeren, raamdecoratie en wanddecoratie. “Wij helpen u graag een goede combinatie hiertussen te vinden die bij u past. De PVC vloer is heel populair, vooral de visgraat. Op dit moment loopt er een mooie actie van het merk Therdex waarbij u de 5 m2 gratis krijgt, maar ook in houten vloeren en tapijt is er een ruime keuze. Naast alle bekende merken voeren wij ook ons eigen merk van NL label, kwalitatief zeer goed en prijstechnisch aantrekkelijk.”

Slapen
Op de eerste etage (lift) heeft Van der Goes een prachtige en ruime beddenspecialafdeling met bekende merken als Auping, Pullman, Mline, Nolte kasten en sinds kort ook het Belgische Topmerk Beka wat mede bekend staat om zijn fantastische ligcomfort. U kunt hier ook terecht voor bed- en badtextiel van het bekende merk Vandyck, de laatste trends in dekbedovertrekken, hoofdkussens, handdoeken en badjassen. Bij de bedden loopt er een leuke actie op een elektrisch verstelbare boxspring van Pullman: 500 euro korting tot 8 mei.

Kom eens langs in de showroom (Kruisweg 7-9) en laat u vrijblijvend adviseren. “Tip: maak een afspraak. Dit verplicht u tot niets, maar zo kunnen wij u uitgebreid alles vertellen over de laatste trends voor wonen of wat voor u de beste slaapcombinatie is. U kunt ons bellen voor een afspraak of heel eenvoudig via de website een datum/tijd inplannen.” Wonen: studiovandergoeswonen.nl. Slapen: studiovandergoesslapen.nl. Telefoon: 015-3108241

!