Miranda en Ben van Hobby Voordelig
Miranda en Ben van Hobby Voordelig

Dit is dé winkel voor creatievelingen!

Algemeen

DELFT - Al 23 jaar is Hobby Voordelig gevestigd in de Hovenpassage. In die 23 jaar is een vaste klantenkring opgebouwd in Delft en omstreken. Voor uw attributen om uw creatieve hobby uit te kunnen voeren, bent u bij Hobby Voordelig helemaal aan het juiste adres! 

Voor de makers onder ons kunt u hier terecht voor tekenmaterialen, zoals potloden, krijt, papier, fineliners en markers. Houdt u meer van schilderen? Dan kunt u bij Hobby Voordelig naar binnenwandelen voor schilderdoeken, ezels, verf en penselen. Het assortiment bestaat uit merken, zoals Talens van Gogh, Amsterdam, Da Vinci, Cobra en Posca. Ook is er een pakketvoordeel, namelijk canvasdoeken per drie verpakt in diverse afmetingen. Maar ook voor Diamond Painting, schilderen op nummer, kralen en verf bent u hier aan het juiste adres. Wilt u een een mooie tafelzeil voor in de tuin? Hobby Voordelig heeft een voorjaarscollectie met verschillende printjes en ook hebben zij decor transparant tafelzeil. Ook is het assortiment om zelf kaarten te maken erg groot.

Haakliefhebbers
Voor de haakliefhebbers onder ons is er een groot assortiment aan haakkatoen van Durable en Rio, diverse silicone kralen, speenklemmen, haaknaalden, vullen en nog veel meer. In het assortiment vele soorten naaigaren van Gutermann en Mettler, maar ook naalden, spelden, elastiek, knopen, lint en uiteraard DMC borduurgaren en aidastof. Wilt u een keer komen kijken? Dan is dat elke maandag van 11.00 uur tot 17.30 uur, elke dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en elke zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur mogelijk aan de Troelstralaan 41. Ben en Miranda zullen u verwelkomen. U kunt hier ook workshops ‘kaarten maken’ volgen. Hobby Voordelig is te vinden op Facebook en voor informatie kunt u naar www.hobbyvoordelig.nl