De vestiging in Delft (Foto: Koos Bommelé)
De vestiging in Delft (Foto: Koos Bommelé)

Topmerken voor superprijzen bij 123sport!

Algemeen

DELFT - Delft is een sportwinkel rijker, en dat is er niet zomaar een. Bij 123sport op het Vesteplein 7 vind je producten van bekende A-merken met kortingen van 10 tot wel 80 procent!

Na Dordrecht, Ridderkerk, Den Haag, Rotterdam en Spijkenisse heeft ook Delft nu een winkel van het succesvolle concept 123sport in het centrum. “Delft heeft veel potentie met een binnenstad die altijd leeft, vandaar dat wij ons ook hier graag wilden vestigen”, vertelt Paul de Jong die 12sportoutlet in 2013 samen met Jeffrey Baas oprichtte. “Vorige week hebben wij hier onze deuren geopend. We hopen veel Delftenaren, studenten en toeristen te mogen ontvangen.” 

Bekende merken
In de winkel van 123sport vind je producten in de categorieën voetbal, running, tennis, fitness, fietsen, wandelen, wintersport en bad / beach. Er is een ruime keuze uit sportmerken als Nike, Adidas, Vans en Puma, en ook de meer casual producten van Jack & Jones, Brunotti en O’Neill zijn er volop te vinden. Dit zowel voor heren, dames en kinderen met kortingen tot wel 80 procent.

Voordeel
Hoe de heren van 123sport deze voordelige prijzen mogelijk maken? “Wij kopen grote partijen op, wat veel voordeel geeft. Dit berekenen we door op de verkoopprijzen, dus daar profiteert de klant vervolgens van. In onze gezellige winkel staan we iedereen graag te woord en geven we indien gewenst vakkundig advies.”

Bezoek
Benieuwd wat 123sport voor jou in de winkel heeft hangen? Kom langs bij de Delftse vestiging van 123sport op het Vesteplein 7 of breng alvast een bezoek aan de website www.123sport.eu voor een voorproefje van alle merken en producten.