Romano (links) van Küchen-Dump en Remco (rechts) van Sanidump
Romano (links) van Küchen-Dump en Remco (rechts) van Sanidump

Laat je inspireren door Küchen-Dump

Algemeen

DELFT - Bij Sani-Dump Delft heeft men een nieuwe afdeling opgericht: Küchen-Dump. Küchen-Dump zit pas twee maanden gevestigd in hetzelfde pand als Sani-Dump en heeft op de eerste etage een mooie showroom met kwaliteitkeukens.

Voor uw droomkeuken bent u hier aan het juiste adres. Met kwaliteitkeukens en scherpe prijzen weten de verkopers u te helpen met het zoeken naar een keuken die bij u en uw huis past. Küchen-Dump heeft een groot voorraad aan Duitse keukens en A-merk apparatuur. 

Küchen-Dump staat ook bekend om zijn snelle levertijden en bodemprijzen.

Professioneel advies
Bedrijfsleiders Remco en Romano heten u van harte welkom in de showroom en staan voor u klaar voor professioneel advies en een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken. Laat u inspireren in de showroom waar u keukens en sanitair vindt van verschillende materialen en in allerlei kleurcombinaties en in allerlei opstellingen.

Inspiratie
Op www.kuechendump.nl kunt u al op zoek naar de keuken die het best bij u en uw huis past. Houdt u van een moderne keuken of toch liever van een landelijke keuken?  Wat uw wensen ook zijn, Küchen-Dump denkt met u mee.

Pasen
Op tweede Paasdag zijn Sani-Dump en Küchen-Dump geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Bij Küchen-Dump kunt u tot en met tweede Paasdag profiteren van BTW voordeel.

Kom gerust eens langs bij Sani-Dump en Küchen-Dump aan de Schieweg 73-75. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ook bellen naar 015 206 0066 / 015-8908909.