De sushibar bij Amazing Oriental
De sushibar bij Amazing Oriental

Amazing Sushi Corner – powered by Momiji

Algemeen

YPENBURG - In Azië is het al de gewoonste zaak: even een hapje eten in de supermarkt waar je boodschappen doet. Wil je deze unieke ervaring beleven? Bij Amazing Oriental is dit nu ook mogelijk.

Je loopt de supermarkt binnen en aan de rechterkant kom je meteen een mooie sushi bar tegen waar je plaats kan nemen om wat te gaan eten. Je bestelt via de QR-code je favoriete sushi of gerechten en terwijl je wacht op je bestelling tap je water uit de zelfbedieningskraan. Heb je weinig tijd? Ook daar hebben ze bij Amazing Oriental een oplossing voor. In de vitrine staan kant-en-klare sushidoosjes om uit te kiezen. Via de kiosk kun je ook een sushi doosje bestellen, gevuld met waar je zin in hebt.

Momiji
Momiji is een à la carte restaurant, dat gespecialiseerd is in verse sushi van hoge kwaliteit –alle sushi worden vers gemaakt, niets wordt verspild. Dit concept hanteert de sushi corner van Amazing Oriental ook.

Ambachtelijk
De samenwerking tussen Momiji Sushi en Amazing Oriental zorgt ervoor dat de heerlijke sushi van Momiji voor velen toegankelijk wordt. Hopelijk zien we jullie snel bij de Sushi corner – powered by Momiji – zodat jij ook kan genieten van ambachtelijke sushi!

Extra informatie
Meer informatie over Amazing Oriental aan de Laan van Haamstede 36 in Den Haag-Ypenburg is te vinden via:
amazingoriental.com/Location/winkels-den-haag-ypenburg/

Sushi Corner
Openingstijden

Maandag-Donderdag 10.00 – 18.30
Vrijdag 10.00 uur– 19.30 uur*
Zaterdag 10.00 uur - 18.30 uur*
Zondag 12.00 uur – 17.30 uur