De 5-jarige Fenna onthult haar billboard aan Karin Schrederhof en Carina Hilders (Foto: Koos Bommelé)
De 5-jarige Fenna onthult haar billboard aan Karin Schrederhof en Carina Hilders (Foto: Koos Bommelé)

Reinier de Graaf: ‘Je ziekenhuis voor het leven’

Algemeen

DELFT - ‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven.’ Deze nieuwe slogan werd maandag door patiënten, directie en wethouder Karin Schrederhof onthuld middels een hartverwarmende film, speciale billboards en een online campagne. De verhalen van patiënten, naasten en zorgprofessionals in de leeftijd van 0 tot 105 jaar staan hierin centraal. De campagne gaat uit van de levensloop van mensen en de momenten waarop het ziekenhuis voor hen van betekenis kan zijn. 

Maandag is de slogan met een filmpremière gepresenteerd aan medewerkers, patiënten en zorgpartners. Deze werd aansluitend op symbolische wijze onthuld door de 5-jarige Fenna, die een hersentumor heeft, maar bijna altijd vrolijk is. Zij had de eer om haar eigen billboard aan de buitenwereld te tonen onder applaus van wethouder Schrederhof en directievoorzitter Carina Hilders. De aankomende weken verschijnen op de socials van Reinier de Graaf persoonlijke verhalen die verdieping geven op de ambities van het ziekenhuis. De geportretteerden vertegenwoordigen samen waar Reinier de Graaf voor staat; oprechte aandacht voor patiënten, het verleggen van grenzen, vooruitzien en het bieden van de allerbeste medische zorg. Ook geeft de slogan uiting aan de missie: het voorkomen van ziektes en het bevorderen van de gezondheid van mensen in elke fase van hun leven. 

“Samen met onze zorgpartners willen we mensen helpen om zo lang mogelijk gezond te blijven”, aldus Hilders. “Dat we ons de aankomende jaren focussen op preventie, het stimuleren van een gezonde levensstijl en levensloopgeneeskunde klinkt door in onze slogan. We kijken steeds meer buiten onze ziekenhuismuren hoe we iemand optimaal kunnen ondersteunen. Dat doen we samen met onze regionale partners zoals huisartsen, de GGD, gemeente Delft, verzorgingshuizen en andere ziekenhuizen. ‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven’ wordt ons gezamenlijk kompas om onze missie te realiseren.”


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding