Lekker voorlezen.
Lekker voorlezen.

Verhalen komen tot leven bij DOK

Algemeen

De Nationale Voorleesdagen zijn weer van start gegaan! Wij openden deze dagen op vrijdag 28 januari met een gezellig knuffelslaapfeest.

We staan te popelen bij DOK om weer leuke dingen te doen! We hebben de mooiste voorleesboeken al klaarliggen en leuke voorstellingen en workshops voor je uitgezocht. Bij DOK maken we van voorlezen een feestje. We doen dat elke week op vaste voorleesmomenten. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (t/m5 februari) doen we er nog een schepje bovenop. De Verteltante en Félice van der Sande (Muziek op schoot) komen naar DOK voor speelse en muzikale vertelvoorstellingen. En ben jij al lid van DOK? Als je nu jeugdlid wordt krijg je een gekke monsterknuffel cadeau. Een jeugdlidmaatschap kost €16,50 per jaar en is met een Delftpas zelfs gratis! Poëzieweek: Spine Poetry en Blackout Poetry
Op de afdeling Metropolis kun je t/m 2 februari elke dag DIY gedichten komen maken door boektitels te stapelen of door woorden weg te strepen op een bladzijde met tekst. Deel jouw gedicht op social media met de hashtag #dokpoetry en misschien win jij wel een dichtbundel! Kijk snel op dok.info/agenda en kijk wat er nog meer te beleven valt.

!