Humanitas zoekt vrijwilligers
Humanitas zoekt vrijwilligers

Humanitas zoekt vrijwilligers

Algemeen

DELFT - De vrijwilligers van Humanitas Home-Start doen ertoe. Ze helpen ouders en kinderen door moeilijke periodes heen en geven ze het vertrouwen om als gezin door te gaan. Helpt u ook een gezin in lastige tijden?

Een huishouden regelen is niet altijd makkelijk. Het ene gezin heeft budget problemen en de ander heeft moeite met de kinderen. Bij het opvoeden van kinderen  is steun ontvangen ontzettend fijn. Dat kan met een luisterend oor tot aan uitjes met de kinderen. Humanitas Home-Start helpt met kleine problemen zodat ze niet groter worden. Humanitas Home-Start werkt met getrainde vrijwilligers en biedt zowel hen als de gezinnen ondersteuning.

Heeft u ervaring en/of affiniteit met opvoeden? En bent u een goede luisteraar met een hart voor anderen? Dan wachten er gezinnen op u.

Wilt u iets betekenen voor families in de regio en heeft u een paar uur over per week? Bel coördinator Ina Gebuijs op 06 124 610 90 of mail naar i.gebuijs@humanitas.nl. Meer informatie vindt u op de website van www.home-start.nl of humanitasdelft.nl

!