Nino Rizzone is de nieuwe verkoper van Zeeuw & Zeeuw Kia Delft.
Nino Rizzone is de nieuwe verkoper van Zeeuw & Zeeuw Kia Delft.

Zeeuw & Zeeuw heeft een nieuwe verkoopadviseur

Algemeen

DELFT - Zeeuw & Zeeuw Kia Delft heeft een nieuwe verkoopadviseur. Sinds 20 januari helpt Nino Rizzone met passie de klanten die binnenwandelen. 

Nino heeft al ruim acht jaar ervaring als autoverkoper. Voorheen werkte hij bij een ander autobedrijf.

Als een speer
“Het merk Kia gaat de laatste jaren als een speer. Het staat jaarlijks bovenaan de verkooplijsten. Dat wilde ik eigenlijk ook meemaken”, aldus Nino. “ Waar ik bij het vorige bedrijf het idee had van ‘Joh we zakken steeds meer terug’ zie ik hier dat we steeds verder omhoog gaan.

Persoonlijk
Het helpen van klanten trekt Nino het meest aan. “Auto’s zijn een passie van mij. Ik ben de verkoop ingegaan, omdat ik het klantcontact leuk vind. Het helpen van de klanten vind ik echt het leukst.” Wanneer Nino een klant helpt, probeert hij het verkoopgesprek persoonlijk te houden en ze echt te begrijpen. “Je hebt luisteren en je hebt luisteren. Je kan als verkoper wel overal ja op knikken en vervolgens weer helemaal gefocust zijn op de verkoop, maar als de klant iets vertelt kan je er ook op inhaken en de verkoop een stuk persoonlijker maken. Ik vind het vertrouwen winnen van een klant veel belangrijker namelijk.” Nino komt van een andere organisatie dan Zeeuw & Zeeuw, maar daar miste hij de connectie met het bedrijf. “Zeeuw & Zeeuw is veel persoonlijker en in de eerste paar dagen voelde ik al de connectie en had ik het idee dat ik gehoord werd.”

Zeeuw & Zeeuw is gevestigd aan de Schieweg 53. Zij zijn elke maandag tot en met vrijdag geopend van 7.45 uur tot 17.30 uur en elke zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u naar www.zeeuwenzeeuw.nl. Voor vragen kunt u altijd langs komen of bellen naar 015 256 0879.

!