Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

Algemeen

DELFT- Nadat Marcel dit appartement in 2019 betrok, is hij er flink aan het klussen geslagen. De voormalig loodgieter draaide zijn hand niet om voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer en een nieuwe badkamer.

De gescheiden vader maakte van de oorspronkelijke 2-kamer woning een 3-kamer appartement, zodat zijn kinderen een (gedeelde) eigen kamer hadden. Om beiden een eigen plekje te geven, was het zaak om ondertussen door te zoeken naar een andere (eengezins)woning. “Die heb ik gevonden in de Woudhoek in Schiedam”, aldus Marcel.

Twee rechterhanden
Momenteel is Marcel projectleider bij Installatiebedrijf Kuijpers uit Helmond, in de vestiging Den Haag. Daarvoor zat hij vijftien jaar in de woningrenovatie, waarbij hij zich toelegde op badkamers en toiletten. Dit kwam heel goed van pas toen hij besloot de oorspronkelijke badkamer in zijn appartement te slopen om er een van dezelfde afmetingen voor terug te zetten. “Met een nieuwe douchecabine met schuifdeuren, een regendouche en een wastafel meubel”.

Ook in de woonkamer is Marcel bezig geweest. “Daar heb ik een wand weggehaald, om zo een open hal te creëren. Als je nu binnenkomt door de voordeur, sta je direct in de woonkamer. Dit geeft wel een leuk effect. Ook de tuin is op de schop gegaan en lekker strak. Deze is vanuit de woonkamer én de slaapkamer te bereiken via openslaande deuren. Hij ligt op het zuidwesten, oftewel zon vanaf het middaguur tot aan zonsondergang. Heerlijk!”

Voor elk wat wils
De bewoner omschrijft het appartement als “een goede kwaliteit jaren ‘80 woning”, met energielabel C. Alle buiten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en de betonnen vloer van isolatie aan de onderzijde in de kruipruimte. In 2019 heeft hij een nieuwe HR ketel geïnstalleerd. Marcel was twee jaar geleden blij met de woning, omdat toen de crisis op de huizenmarkt ook al voelbaar was. “Het was gewoon moeilijk om iets geschikts te vinden. Björnd Makelaardij heeft me hier goed bij geholpen”.

De ligging in de kindvriendelijke en gezinsrijke Aziëbuurt in de wijk Tanthof bevalt hem prima. “Als je de dreef uit loopt sta je bij de polder van Midden-Delfland, midden in de natuur. Ook het Abtswoudse Park ligt in de buurt. Ik vind het dan ook wel jammer om Tanthof te verlaten”. Niet alleen ten opzichte van het groen is de woning gunstig gelegen. Op loopafstand vind je bijvoorbeeld een Plus supermarkt, een pizzeria en een cafetaria. Als je naar het centrum van de stad wilt, brengt de fiets je er in no-time. Uitvalswegen A4, A13 en N470 zijn nabij en makkelijk bereikbaar. Kortom: een centrale ligging met qua faciliteiten voor elk wat wils.

Parkeren
Het complex is ondergebracht bij een goede VVE vindt Marcel. “Het wordt allemaal netjes geregeld. Reparatie verzoeken worden bijvoorbeeld keurig afgehandeld. Ook de bijdrage voor de VVE vind ik niet hoog in vergelijking met andere”. Tevens is de bewoner blij met de gratis en ruim voldoende parkeerplekken. “Waar vind je dit nog in Delft?”

Goede kwaliteit 3-kamer benedenwoning in de buurt van natuur

Derde Werelddreef 131, Delft
Vraagprijs is: 250.000 k.k.
Woonoppervlak is: 61m2
Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
015-2135139
www.bjornd.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!