Foto:

Full Speed van start

DELFT - Full Speed gaat na de Lockdown op volle kracht van start. Deze zaterdag al treedt de selectie aan tegen Voetbalvereniging Verburgh in de finale van de IM Pierre van Zinnen Bokaal. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het terrein van de Delftse club.

Het toernooi, ter nagedachtenis aan de overleden trainer Pierre van Zinnen, wordt gespeeld door de teams die hij in zijn loopbaan trainde. “Een mooi begin na de lockdown, en vlak voor de hervatting van de competitie”, vindt voorzitter Sjaak Liset van Full Speed. De competitie wordt volgend weekend hervat.  ”We zijn blij dat we weer van start kunnen.”
De officiële trainingen zijn weliswaar deze week pas weer begonnen, maar helemaal onvoorbereid treden de mannen van Full Speed gelukkig niet aan. “We hebben zo goed mogelijk doorgewerkt”, aldus Lispet, “en we zijn onlangs nog voor een trainingskamp in Spanje geweest, dus ik heb er alle vertrouwen in.”

Zondag starten ook de inhaalwedstrijden weer. “De competitie wordt afgemaakt, heeft de KNVM laten weten. Ook later in het voorjaar worden nog de nodige inhaalwedstrijden gepland. 

De voorzitter is blij dat er weer leven is op het park: “Afgelopen week konden we weer trainen en na afloop even bijpraten met een biertje. Dat is toch hoe het hoort!

Meer berichten
 
CustomHtml_1