Je kunt bij ROC Mondriaan terecht voor circa 240 mbo-opleidingen. (Foto: PR)
Je kunt bij ROC Mondriaan terecht voor circa 240 mbo-opleidingen. (Foto: PR) Foto: PR

Studiekeuzeweek en Open Dag bij Mondriaan

Algemeen

Op zoek naar een mbo-opleiding? ROC Mondriaan organiseert een Studiekeuze Week én een Open Dag op dinsdag 1 februari van 15.00 tot 20.00 uur. Vrijwel alle locaties in Den Haag, Delft/Rijswijk, Leiden en Westland zijn open.

 De fysieke én de online Open Dag op 1 februari valt in onze Studiekeuze Week, schrijf je dus snel in! Registreer je op rocmondriaan.nl/open-dagen en bestel daar ook je E-ticket. Tijdens de Open Dag kun je langs bij de scholen en kennismaken met de gebouwen, de studenten en de docenten. Kun je niet zelf langs komen? Er zijn ook online sessies om 16.00 uur en 19.00 uur waar je je vragen kunt stellen. Houd de website in de gaten in verband met de geldende (corona) maatregelen

Studiekeuze Week
Om je te helpen bij het vinden van een opleiding die echt bij je past, organiseren wij van 28 januari tot en met 4 februari 2022 de online Studiekeuze Week. Tijdens de Studiekeuze Week ontvang je elke dag een bericht van ons met het programma van die dag, zodat jij - gewoon vanuit huis en wanneer het jou uitkomt - onze video’s kunt bekijken. Je hoort en ziet dan alles over onze opleidingen, richtingen en delen de ervaringen van studenten die je al voor gingen.

 Afspraak maken?
Weet je nog helemaal niet wat je wilt gaan doen dan kun je via de website een beroepen- en interessetest doen of een afspraak maken met het Studie Infopunt van ROC Mondriaan. Stuur een e-mail naar stip@rocmondriaan.nl of bel naar 088 - 666 3000. Het Studie Infopunt is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur (vrijdag tot 17.00 uur). Alle informatie is ook te vinden op rocmondriaan.nl.

Je kunt bij ROC Mondriaan terecht voor circa 240 mbo-opleidingen. Je kunt je gewoon via rocmondriaan.nl aanmelden voor de opleiding van je keuze! Zorg dat je je bsn-nummer bij de hand hebt.

!