Ab, eigenaar van AMJ Schilderwerken
Ab, eigenaar van AMJ Schilderwerken

AMJ Schilderwerken voldoet aan al uw wensen

Rijswijk - Bent u opzoek naar een goede schilder? AMJ heeft alles in huis om aan uw wensen te voldoen. AMJ Schilderwerken schildert uw woning, bedrijfspand monumentale pand, noem maar op.

AMJ Schilderwerken zorgt ervoor dat dat alles van begin tot het eind goed wordt verzorgd. Er wordt alleen maar gewerkt met A producten. De duurzaamheid van de producten zijn erg hoog. De verf gaat lang mee en zal er verloop van tijd nog steeds goed uitzien. Hoe langer de verf kan blijven zitten, hoe beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee.

Advies
Naast het schilderen voeren wij ook klein onderhoud uit en kunnen wij u adviseren over kleuren. Het kleine onderhoud kan bestaan uit het verhelpen van houtrot, glas zetten, behangen, vloer coaten en dakgoot schoonmaken. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Samen bespreken wij wat er gedaan moet worden en wanneer.

Ambachtelijk werk
Het maakt ons niet uit of we binnen of buiten staan, hoog of laag, wij hebben er plezier in. Dit vak zien wij nog steeds als een ambachtelijk beroep en dat voeren wij ook graag zo uit. Dat is ook wel te zien in de hoogstaande kwaliteit van het schilderwerk.

prijzen
De prijs van buitenschilderwerken is hoger, omdat er andere soorten verf en materialen wordt gebruikt, denk aan ladders, steigers en hoogwerkers. u kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wilt u meer informatie of in contact komen met ons? Kijk dan even op www.amj-schilderwerken.nl. Ook kunt u mailen naar info@amj-schilderwerken.nl of bellen naar 06-10733402.

Meer berichten
 
CustomHtml_1