<p>Wim Ammerlaan</p>

Wim Ammerlaan

Wim Ammerlaan heeft nog continu werk

SCHIPLUIDEN- “Het is juist de mix van evenementen, de hotelbranche met zijn tv-installaties, sportgebouwen, elektro-installaties en Wifi bij particulieren, die zorgt voor een continuïteit in mijn werk de afgelopen decennia. Er zit geen piek, maar ook geen dal in”. 

Aan het woord is Wim Ammerlaan van het gelijknamige Antenne- en Electrotechniek bedrijf. Zijn service bestrijkt drie gebieden. De distributie van beeld en geluid naar schermen bij internationale en nationale (sport)evenementen als schaatsen en wielrennen. De installatie/reparatie van tv-ontvangst systemen voor particulieren en voor grote gebouwen ten behoeve van grote aantallen tv’s, bijvoorbeeld in hotels. En advies over alles om beeld en geluid van A naar B te krijgen.  

Volgens Wim is installatiewerk momenteel booming. “Met het thuiswerken moeten het internet en de Wifi overal in huis goed functioneren”. In deze Corona crisis heeft hij nog steeds werk, ondanks de terugloop van evenementen. “Voor een hotelgroep in België bijvoorbeeld, waar nogal wat Oost-Europeanen verblijven. Die kunnen vanwege Corona niet naar huis, en dus wordt er nu veel meer gebruik gemaakt van video gesprekken. Dan moet de internet snelheid goed zijn. En bij storing moet je direct komen, anders zijn de gasten die er nog zijn zo weg”.  

Wim zorgde bijvoorbeeld voor de tv-schermen in Thialf, en voor de VIP lounges tijdens de Olympische Spelen in Vancouver of het WK voetbal voor de jeugd. Hij gaat zich verder oriënteren op betaalbare oplossingen voor pijnpunten in bestaande installaties.

Meer berichten
 
CustomHtml_1