Marcel en Friso in het magazijn
Marcel en Friso in het magazijn

Inter Comfort: Specialist in lekker zitten!

DELFT - “Vandaag hebben we weer een volle vrachtwagen om te bezorgen”, zegt Friso Struijk. “De afgelopen jaren is de omzet van relaxfauteuils sterk gestegen, maar met name het afgelopen jaar. De hele avond hangen op een bank doet je rug niet goed, sterker nog je krijgt last van je rug. Een goede zithouding, een stoel in uw maat, wordt steeds belangrijker.”

“In onze winkel aan de van Foreestweg 14 in Delft staan meer dan 48 relaxfauteuils, deze kunnen we allemaal in de maten XS- S-M-L-XL bestellen (zonder meerprijs). Uiteraard onder het genot van een goed kopje koffie vertellen wij u alle mogelijkheden. Naast onze collectie fauteuils hebben we ook onze banken. Grote banken of kleine banken, korte zit of diepe zit… wij vinden een passende bank bij uw interieur. Ook een bank met een relaxsysteem erin of een bank met een slaapfunctie, we hebben het allemaal staan! Ons assortiment leder en stoffen zijn uitgebreid met vele nieuwe kleuren! Al dan niet te combineren met leuke kussentjes in een andere tint.

Als u op zoek bent naar een eettafel, bent u bij Inter Comfort ook op het juiste adres. Wij hebben een tafelconcept dat uniek is. Alle tafels in alle maten en alle kleuren. Met een massief eiken tafelblad, dus kwaliteit op en top! U kunt hiervoor een kijkje nemen op onze nieuwe website www.intercomfort.nl en in het echt bekijken in onze winkel.

Deze week krijgen alle klanten een staatslot cadeau bij aankoop van een bankstel of relaxfauteuil! Dus maak een afspraak ( 015 2136109) en bezoek onze winkel coronaproof! We leveren de meubelen zonder bezorgkosten bij u thuis af, door onze eigen bezorgers. Graag tot ziens bij Inter Comfort Meubelen in Delft.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1