<p>Vanaf zondag 6 en vrijdag 11 februari start de voorjaarscursus </p>

Vanaf zondag 6 en vrijdag 11 februari start de voorjaarscursus

Nieuwe cursus bij Keepersschool Hans Suiker!

DELFT - Wil jij een nog betere keeper worden? Op 6 februari gaat Keepersschool Hans Suiker van start met een nieuwe voorjaarscursus.

Gianni Kamperveen is sinds vorig jaar de trotse eigenaar van Keepersschool Hans Suiker. Hans Suiker zelf heeft na 17 jaar een stapje terug gedaan en zijn keepersschool vol vertrouwen overgedragen aan Kamperveen. Kamperveen was als keeper actief bij DHC, ADO Den Haag, TONEGIDO en HBS. Tegelijkertijd bekwaamde Kamperveen zich als keeperstrainer in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Naast zijn werkzaamheden bij de keepersschool is hij ook als keeperstrainer actief bij jeugd FC Utrecht, SV Den Hoorn, RKAVV en SV Nootdorp. “Veel amateurclubs ontbreekt het aan tijd, vakkennis of simpelweg de middelen om doelmannen de kans te geven zich te ontwikkelen op hun specialisme. Keepersschool Hans Suiker biedt iedere doelman een kans om in een gemotiveerde keepersomgeving zichzelf te ontwikkelen. Ik wil dat de jongeren plezier hebben en kijken waar het beter kan. Heb je moeite om naar links te vallen om een bal te vangen? Wij streven er samen naar dat het wel lukt. Flankballen, slingerworp, één-tegen-één, meer wedstrijdsituaties en een perfecte vangtechniek, daar trainen we op.”

Start voorjaarscursus
Vanaf zondag 6 en vrijdag 11 februari start de voorjaarscursus van in totaal 12 trainingen op het terrein van DVC, Brasserskade 238. Op zondag zijn er twee sessies: de eerste begint om 10.00 uur, de tweede om 11.15 uur. Deelname hieraan is voor keepers in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. Op vrijdag om 18.45 uur traint ook een groep in deze leeftijdscategorie. Op vrijdag traint bovendien een groep met keepers van 17 jaar en ouder. Zij trainen om 20.00 uur. Wil jij ook trainen in een omgeving met gemotiveerde keepers en trainers? Schrijf je in via www.keepersschoolhanssuiker.nl of mail naar info@keepersschoolhanssuiker.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1