Björn Lugthart, de nieuwe burgemeester van Pijnacker-Nootdorp
Björn Lugthart, de nieuwe burgemeester van Pijnacker-Nootdorp

Installatie nieuwe burgemeester Björn Lugthart

Algemeen

PIJNACKER-NOOTDORP - De nieuwe burgemeester van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Björn Lugthart, wordt maandag 17 januari om 19.30 uur geïnstalleerd. Hij neemt het stokje over van Francisca Ravestein. Tijdens een buitengewone raadsvergadering wordt hij beëdigd door de commissaris van de Koning van Zuid-Holland, de heer drs. Jaap Smit.

Lugthart is sinds 2014 wethouder in Rijswijk, waar hij lid is van de lokale partij Wij Rijswijk. Namens die partij werd hij in 2010 gemeenteraadslid. Lugthart volgt Francisca Ravestein op. Haar ambtstermijn liep eigenlijk nog tot oktober 2022, maar ze gaat vervroegd met pensioen om de nieuwe burgemeester de gelegenheid te geven vóór de gemeenteraadsverkiezingen te beginnen.

Digitaal te volgen
Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk bij de installatie aanwezig te zijn. De gemeente nodigt u uit de buitengewone raadsvergadering digitaal te volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.

Felicitaties
U kunt uw felicitaties of gelukwens aan Björn Lugthart digitaal sturen via het e-mailadres installatieburgemeester@pijnacker-nootdorp.nl of per post naar het gemeentehuis, Oranjeplein 1, 2641 EZ Pijnacker.