<p>Het team van CITONDA: Wilma, Robert, Karel, Igmar, Alex en Andre. <br>(Foto: EvE) </p>

Het team van CITONDA: Wilma, Robert, Karel, Igmar, Alex en Andre.
(Foto: EvE)

(Foto: )

“Deze Citroën Picasso is een ruime gezinsauto met veel extra’s”

Ook in het nieuwe jaar staat het team van CITONDA weer voor u klaar volgens het vaste recept: Vriendelijk, vertrouwd, kundig en zeker. 

Het team is onlangs uitgebreid met leerling-monteur Alex. Gelukkig maar, want in de werkplaats “loopt het lekker door”, aldus Wilma. CITONDA is BOVAG geregistreerd en bovendien sinds een jaar aangesloten bij Eurorepar Carservice. “Daarmee kunnen we onze klanten nog betere service bieden.” Eurorepar is een Europees netwerk van garages en autospecialisten met inmiddels meer dan 5000 vestigingen in 26 landen, waarvan zo’n honderd in Nederland. “Je hebt dus de voordelen van een Europees merk, maar de service van je vertrouwde lokale garage”, zo vat Wilma het samen. En dat levert u als klant voordelen op, zoals een langere garantietermijn op onderdelen en reparaties. Het lidmaatschap van Eurorepar onderstreept nog maar eens dat CITONDA weliswaar gespecialiseerd is in Citroën, maar dat je er met alle merken terecht kunt voor reparatie, onderhoud en bijvoorbeeld in deze tijd ook je winterbanden. “We hebben een grote voorraad zeer aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte winterbanden”

Topoccasion
Dat de showroom dicht is betekent natuurlijk niet dat je bij CITONDA niet terecht kunt voor de aankoop van een auto: “Alle beschikbare auto’s zijn op onze site te bekijken, en vervolgens kun je telefonisch een afspraak maken voor een proefrit”, benadrukt Robert. CITONDA heeft nog steeds een mooie voorraad occasions staan, en dat is geen geringe prestatie in deze tijd: “De aanlevering van nieuwe auto’s stokt, en dat merken we vervolgens ook in de occasionmarkt”, legt Robert uit.
Een van die Topcoccasions is een mooie Citroen C4 Picasso 1.6 THP Business uit mei 2014. Ruim zeven jaar oud dus, maar met verrassend weinig kilometers op de teller: 87.215. “Een ruime gezinsauto”, zo omschrijft Robert hem. Maar wel één met heel veel extra’s, zoals getint glas, een warmtewerende voorruit, dodehoek-detectie, achteruitrijcamera en een sportief uiterlijk mede, door de lichtmetalen velgen. De auto is ook uitgerust met een trekhaak, dus je kunt er een caravan achter meenemen òf er een fietsdrager op monteren. Garage CITONDA, Noordeindseweg 1, 2645AK Delfgauw. Tel. 015-2612391.

Meer berichten
 
CustomHtml_1