Klaas is er helemaal klaar voor om kinderen te verrassen
Klaas is er helemaal klaar voor om kinderen te verrassen

Klaas van Kruistum laat dromen uitkomen op het Grotius College

Algemeen

DELFT - Speciaal voor groep 7- en groep 8-leerlingen organiseert het Grotius College aan de Juniusstraat de Grotius Dromenshow. Leerlingen uit heel Delft en omstreken konden de afgelopen weken hun dromen insturen. De leukste dromen gaan live in vervulling op deze bijzondere online open dag. 

Voor leerlingen die volgend jaar naar de middelbare school gaan, is het nu lastig dat ze vanwege corona niet makkelijk hun toekomstige middelbare school kunnen bezoeken. Het Grotius heeft daar met de Dromenshow wel een heel unieke oplossing voor gevonden. Met deze show brengen zij namelijk online de sfeer van de school over, zodat toekomstige leerlingen kunnen ervaren of de school bij hen past.

De Grotius Dromenshow wordt gepresenteerd door niemand minder dan Klaas van Kruistum (bekend van Zapplive, Klaas kan alles en Wie is de Mol). Tussen de dromen door komt de kijker van alles te weten over de school. Zo spreekt Klaas met docenten, leerlingen en directeuren.
Ook hebben kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de uitzending.

Op het Grotius geloven ze dat iedereen uniek is. Iedereen heeft zijn eigen talent. Vanaf komend schooljaar zet het Grotius daar helemaal op in met speciale talentklassen. Zo is er een sportklas, kunstklas, tweetalig vwo, gymnasium, mavo technisch design, Waldorf onderwijs en nog meer.

Door de inzet van het flexrooster krijgen de leerlingen alle ruimte en tijd voor hun talent. Dit wordt gedaan om het beste uit de leerlingen te kunnen halen en omdat het fijn is voor leerlingen om eigen keuzes te kunnen maken. Zo helpt het Grotius ook de leerlingen een stuk dichter bij het waarmaken van hun dromen.

De Grotius Dromenshow is live te zien op 12 januari om 19:30 op www.van8naargrotius.nl of op het YouTubekanaal van het Grotius College.