Pool West – invalpool voor het basisonderwijs

Het is echt de leukste baan van de wereld: juf of meester zijn op een basisschool! Maar misschien ben je toe aan meer vrijheid, wil je liever geen vaste groep lesgeven, vind je het
gewoon leuk om regelmatig andere ondeugende koppies in de klas te hebben, of wil je door in te vallen op verschillende scholen kijken welke school en/of onderwijstype het beste bij je past.De oplossing is simpel: wordt vervanger van de vaste leerkracht op de basisschool.

Pool West is een invalpool voor het basisonderwijs die dooreen aantal schoolbesturen is opgericht, met als doel dat geen enkele klas een schooldag hoeft over te slaan vanwege de afwezigheid van een leerkracht. Als invalkracht bij Pool West werkje dicht bij huis, bepaal je je eigen agenda en bouw je ondertussen een mooi netwerk op. Daarnaast kun je je overal oriënteren en stroom je sneller in bij een vaste baan. Pool West werkt zonder winstoogmerk, dus geld dat beschikbaar is voor het onderwijs wordt ook echt besteed aan onderwijs. Wil je op de hoogte blijven van leuke vacatures in de regio? Kijk dan eens op de vacaturebank op onze website poolwest.nl Hier staan zowel de reguliere als de vervangingsvacatures van scholen die bij Pool West zijn aangesloten.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1