SC Delfland: Logisch toch!

Binnen sc Delfland werken het Christelijk Lyceum Delft (CLD) en het Grotius College (GC) samen. De school is kleinschalig van opzet: er zitten ongeveer 500 leerlingen op onze school. In ons overzichtelijke gebouw vind je al snel je weg. Iedere leerling heeft een mentor die je graag helpt.
Je bent welkom op sc Delfland met een advies voor de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte of kader-gemengde leerweg.


Leren door doen
Onze lessen zijn afwisselend. Naast theorie krijg je bij ons ook veel praktijklessen. Je bent dan vooral aan het leren door dingen te doen.
Je leert samenwerken, je eigen mening vormen en plannen maken. Ook worden er activiteiten georganiseerd, zoals projecten waarbij je met elkaar een wereldreis organiseert of onderzoek doet. Verder zijn er wendagen aan het begin van het jaar, uitstapjes en excursies.
In de bovenbouw kun je kiezen uit een opleiding binnen “Techniek”, “Horeca”, “Zorg en Welzijn” en “Economie en Ondernemen”.

Identiteit
School gaat niet alleen over leren voor een examen. Het gaat ook over jezelf ontwikkelen. Wie ben je en wat vind je belangrijk? Hoe gaan we met elkaar om?
Dat zijn allemaal onderwerpen waar we op onze school over praten. Iedereen is welkom als leerling zolang de mening en overtuiging van de ander gerespecteerd wordt.

Bezoek onze website op sc-delfland.nl of bezoek onze virtuele tour.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1