Je mbo-opleiding starten in februari? Kies uit ruim 100 opleidingen!

Het nieuwe jaar goed starten: dat kan bij Albeda. Op 1 februari kun je bij Albeda starten met een van de ruim 100 verschillende mbo-opleidingen. Bij een entreeopleiding kun je zelfs starten wanneer jou dat uitkomt! Niet wachten tot september? Switchen naar een andere opleiding of overstappen van havo naar mbo? Meld je direct aan voor een opleiding of bezoek onze (online) open dagen! 

Worden wat je wilt 
Of je nu een opleiding wilt volgen in de stad of in de regio, bij Albeda is er keuze uit bijna twintig locaties. Zowel in Rotterdam als in de regio. Heb je ambities voor het ambachtelijke vak bakker? Denk dan aan de Bakery innovation academy in Vlaardingen: een splinternieuwe en hypermoderne opleidingsbakkerij waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar samenwerken. Interesse in de zorg? Volg dan één van de 36 praktijkgerichte zorgopleidingen en word zo van onschatbare waarde. Meer zakelijk ingesteld? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het Economisch oriëntatietraject. Van commercieel medewerker tot intercedent, van marketing & communicatie tot office assistant: met het economisch oriëntatietraject pak je voorsprong door al in februari te starten. Zo kun je straks extra snel doorstromen. En er is nog veel meer. Travel & Leisure, Kappen, Muzikant/Producer, Beveiliging, Pedagogisch werk, Horeca. Er is een opleiding voor iedereen.

Albeda helpt je kiezen
Er is ontzettend veel te kiezen en we begrijpen dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Wil je meer informatie of hulp bij je keuze? Kijk dan eens naar deze activiteiten:

  • Albeda online keuzecafé 13 januari 
  • kom bij ons proefstuderen of meelopen 
  • bezoek onze (online) open dagen op 21 en 22 januari
  • online informatieavond voor ouders/verzorgers 27 januari 

Kijk voor meer informatie op albeda.nl

Tot snel! 

Meer berichten
 
CustomHtml_1