Foto: Frank van Es

Enter the creative world

Creatief, innovatief en lekker eigenwijs, dat is het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR). Een vernieuwende vakschool in het hart van Rotterdam, waar alles draait om media, entertainment en technologie. Meld je aan voor de Open Dag van zaterdag 29 januari 2022 via www.glr.nl en kom langs. Proef de sfeer, maak kennis met de opleidingen en bekijk al het mooie werk. 

Het GLR leidt op voor de creatieve industrie en biedt de volgende mbo-opleidingen: Mediavormgever, Mediamanager, Redactiemedewerker, Mediatechnologie (Software Developer, IT Systems & Devices), Audiovisuele Media (Video Design, Video Production, Fotografie), Podium- en Evenemententechniek en Creatieve Productie (Mediamaker en Medewerker Sign). Daarnaast heeft GLR een vernieuwende vmbo-afdeling, met vier leerwegen voor Media, Vormgeven & ICT (MVI). 

Goede sfeer
Onderwijs van een hoog niveau, uitdagende lesprogramma’s, de juiste mix van theorie en praktijk, opleidingen die goed aansluiten op de beroepspraktijk en het vervolgonderwijs, uitstekende begeleiding… daar werken we elke dag aan op het GLR. En natuurlijk hechten we veel waarde aan een goede sfeer. Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een veilige school, waar iedereen respect heeft voor elkaar. Een school waar je jezelf kunt zijn!

Open Dag: 29 januari 2022
Kom het zelf bekijken tijdens de Open Dag op zaterdag 29 januari 2022. Vanwege de coronamaatregelen is vooraf aanmelden voor de Open Dag verplicht. Ga naar www.glr.nl, kies een tijdslot en meld je aan. De mbo-locatie vind je aan de Heer Bokelweg 255 in Rotterdam, de vmbo-afdeling is gevestigd aan het Stadhoudersplein 35. 

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1