Machtig mooie werelden

Ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Zoek je iets anders dan anders: stoer en echt. Waar alles groot wordt aangepakt: met megaschepen en magazijnen, grote vrachtwagens en vliegtuigen, maar ook grote uitdagende planningen en internationale zakelijke deals.

GA VOOR EEN OPLEIDING IN TRANSPORT, LOGISTIEK OF TECHNIEK
Prachtige en indrukwekkende werelden die de basis vormen voor het succes van Nederland als handelsland. Waar je straks een dijk van een baan vindt, met een heel goed salaris. 

STC is de grootste opleider voor scheepvaart-, logistiek-, transport- en havenvakmensen. Van jong tot oud. Van vmbo en mbo tot master. Voor kantoor en voor de kade. Bij STC leiden wij professionals op, voor machtig mooie beroepen. Je leert door te doen, Oefent met computers en simulatoren of werkt met je handen. 

WAT WORD IK STRAKS?
Wij leiden kapiteins op voor de zeevaart, binnenvaart, visserij of waterbouw, maar ook technisch specialisten waarmee ze samen het schip naar de bestemming brengen. Procesoperators en onderhoudstechnici, die samen complexe installaties als waterzuiveringen en windparken draaiend houden. Medewerkers en teamleiders van magazijnen en warehouses, die samen de bezorging van duizenden pakketjes snel en veilig regelen. Supervisors die dit proces aansturen en zorgen dat er geld wordt verdiend. Maar ook commerciële onderhandelaars, die wereldwijde transportcontracten afsluiten. 

Stuk voor stuk vakmensen, die dag in dag uit aan de slag gaan. Vanuit hun kantoor, vrachtwagen, schip, trein, magazijn of installatie. Om samen een machtig mooie wereld in beweging te brengen én te houden. Wil jij dat ook? Kom aan boord bij STC!

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1