Foto: Sven Scholten

Kies voor een opleiding in de bouw!

Wil jij werken en leren in de bouw? Dan ben jij bij Bouwmensen West volledig op je plek. Kom naar de inloopdagen om kennis te maken met de opleidingen!

Bouwmensen West heeft een vestiging in Delft én Leiden en biedt opleidingsplaatsen aan voor de opleidingen Timmeren, Metselen en Tegelen. Daarnaast is er nu ook in samenwerking met ROC Mondriaan voor de vestiging Delft een nieuwe opleiding (BBL op mbo-niveau) tot stand gekomen: Service Medewerker Gebouwen (SMG). Als Service Medewerker Gebouwen ben je een echte duizendpoot met twee rechterhanden. Je bent een creatieve alleskunner en pakt allerlei klusjes op de bouw op. Als echte allround klusser help je waar je nodig bent. Wij hebben voor komend schooljaar diverse opleidingsplaatsen beschikbaar in regio Haaglanden, Westland, Oostland en Leiden e.o. 

VR-lesmethode
Samen met @thevirtualdutchmen heeft Bouwmensen een interactieve VR-lesmethode ontwikkeld. Vanaf komend schooljaar zullen VR-brillen worden ingezet om de aangeleerde theorie toe te passen in praktische opdrachten in onze werkplaats. Een nieuwe vorm van onderwijs die past bij de huidige tijd!

Kom je ook naar de inloopdagen? Reserveer snel jouw plekje! Kijk voor meer informatie op www.bouwmensen-west.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1