Bootcamp-instructeur Frank geeft instructie
Bootcamp-instructeur Frank geeft instructie

Samen fit op de werkvloer? Doe de bedrijfsbootcamp!

Op zoek naar uitdagende sportieve activiteiten met collega’s om 2022 goed van start te gaan? Doe de bedrijfsbootcamp van SportiefBootcamp! Jullie hoeven alleen maar aan te geven wanneer jullie de bootcamp wensen en de instructeurs verzorgen naast de training ook de op- en afbouw op jullie locatie. Lijkt het jullie wat? Boek dan nu een gratis proefles!

“We kijken er met alle sportinstructeurs onwijs naar uit om ook jullie team te helpen aan een verbeterde weerstand en fitheid door te sporten in de buitenlucht”, vertelt Frank van SportiefBootcamp. “Onze instructeurs verzorgen toegankelijke trainingen voor werknemers op ieder sportniveau. Niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor teambuilding binnen het bedrijf.” 

Fit het nieuwe jaar in
Bootcampen wordt door de coronamaatregelen steeds populairder. De flexibiliteit en het buiten bezig zijn spelen hierin een grote rol. Bootcamptraining kan overal gegeven worden; op een parkeerplaats, maar ook in het park. De variatie in trainingen maakt het ook nog eens heel afwisselend. Gedurende de ene training ligt de focus meer op kracht, de andere training staat uithoudingsvermogen centraal. Tijdens de trainingen wordt gebruikgemaakt van onder meer kettlebells, touwen, trekkerbanden, slamballs, ladders, elastieken en TRX banden. Je doet ook bootcampoefeningen waarbij je alleen het eigen lichaamsgewicht gebruikt.

Gratis proefles
Bedrijven kunnen een workshop boeken van tien trainingen van één uur. De mogelijkheid bestaat ook om een luxe pakket af te nemen inclusief verse smoothies en fruit. Liever eerst aftasten of het past bij jullie bedrijf? Momenteel loopt er een leuke actie bij SportiefBootcamp en kunnen bedrijven een gratis proefles boeken.
www.sportiefbootcamp.nl
info@sportiefbootcamp.nl 
06-21354120

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1