<p>Foto: Wil Kouwer</p>

Foto: Wil Kouwer

(Foto: )

Inschrijving cursussen Amateurspalet nog mogelijk

Amateurspalet biedt halfjaarlijkse cursussen in tekenen en schilderen, boetseren en keramiek. Op vrijdagavond is er een cursusgroep naaktmodel.

Nieuwe cursussen
Op dinsdagavond is er nog plaats in de basiscursus tekenen en schilderen. Deze cursus behandelt gestructureerd de basisbeginselen van het tekenen en schilderen. De cursus is zowel geschikt voor beginners als als opfriscursus voor meer ervaren schilders. Op vrijdagochtend start de cursus portret. De lessen gaan stap voor stap in op de verschillende aspecten van portrettekenen/schilderen.
De cursussen worden een keer per week gegeven door professionele en ervaren docenten tegen zeer concurrerende prijzen. Er zijn jaarlijks zo’n 200 cursisten, zowel beginners als gevorderden.
Ervaar het zelf en schrijf je nu in! De cursussen starten per 17 Januari en worden zowel overdag als ’s avonds gegeven. Ons atelier nabij de Lindenlaan in Oud Rijswijk is uitstekend bereikbaar vanuit Delft, Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Ypenburg met de fiets, bus, tram of auto (overdag gratis parkeren). Meer informatie en inschrijven via de website www.amateurspalet.nl. Mis het niet!

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1