Cissy en Margot
Cissy en Margot (Foto: Tjapko de Heus)

Ieder afscheid is ook een nieuw begin

Iedereen neemt in zijn of haar leven meerdere keren afscheid; afscheid van een levensfase, een vriendschap, een woonhuis, een baan, een geliefde…

“Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding wordt al 15 jaar met hart en ziel gerund door Margot Siebenlist. Zij heeft in al die jaren honderden families begeleidt bij het verzorgen van een uitvaart, niet zoals het hoort, maar zoals het bij de overledene en de nabestaanden past. Zo werd ieder afscheid ook weer een nieuw begin.

Margot is nu op een punt gekomen waarbij zij afscheid neemt van haar werkzame leven en daarmee neemt zij ook afscheid van haar bedrijf. Margot is heel blij dat zij per 1 januari 2022 haar bedrijf ter adoptie heeft kunnen overdragen aan Cissy van Winden. Cissy werkt al zes jaar met haar samen en Margot heeft er alle vertrouwen in dat Cissy haar ‘kindje’ met veel enthousiasme, persoonlijk maatwerk en liefde verder laat opgroeien. Zowel voor Cissy als Margot betekent dit een nieuw begin! Cissy zal Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding voortzetten onder dezelfde vertrouwde naam en is bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer: 06-47139341 en e-mailadres: info@margotsiebenlist.nl.

Alle families uit het verleden willen wij bedanken voor het vertrouwen en de warme samenwerking. Wij hopen dat u in de toekomst Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding (weer) weet te vinden.”

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1