<p>Burgemeester Francisca Ravestein&nbsp;</p>

Burgemeester Francisca Ravestein 

Afscheid burgemeester Ravestein

PIJNACKER-NOOTDORP - Francisca Ravestein stopt per 17 januari als burgemeester van Pijnacker-Nootdorp. Zij heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor onze gemeente. In een bijzondere raadsvergadering op woensdag 12 januari om 20.00 uur neemt zij afscheid.

Haar ambtstermijn liep officieel tot oktober 2022, maar zij beëindigt haar functie eerder om de nieuwe burgemeester de gelegenheid te geven voor de verkiezingen te beginnen.

Digitaal afscheid
Vanwege de huidige coronamaatregelen is er helaas geen openbare afscheidsreceptie mogelijk. De bijzondere raadsvergadering is alleen toegankelijk voor een beperkt aantal genodigden. U bent welkom het afscheid digitaal te volgen. Woensdag 12 januari vindt u via www.pijnacker-nootdorp.nl/afscheid een link naar de digitale bijzondere raadsvergadering.

Persoonlijke boodschap voor burgemeester
Heeft u een persoonlijke boodschap voor de burgemeester naar aanleiding van het afscheid? U kunt een kaartje, een brief of een tekening naar het gemeentehuis sturen of brengen. Het adres is Oranjeplein 1, 2641 EZ Pijnacker.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1