Doe mee met de Challenge in 2022
Doe mee met de Challenge in 2022

Challenge klimaatrobuuste omgeving

Algemeen

DELFT - Doe mee met de Challenge in 2022, ‘Maak jouw plek klimaatrobuust’ en win gratis uitvoering van jouw idee!

Een fijne leefomgeving, wie wil dat nu niet?! Vergroenen maakt je omgeving klimaatrobuuster en daarmee leefbaarder. En dat is nodig want het klimaat verandert. Wil jij prettig kunnen blijven wonen en leven, ook in periodes van hitte en veel regen, ga dan zelf – of samen met je buren of met je straat – aan de slag en maak je omgeving klimaatrobuust. Dat kan vaak al heel eenvoudig door net even andere keuzes te maken. De Klimaatmaat helpt met ideeën en het realiseren. Onder andere via de challenge ‘Maak jouw plek klimaatrobuust’. Misschien wordt jouw idee straks wel uitgevoerd!

Bundel krachten
Dat is handig om te weten bij het maken van je tuinplannen aankomend jaar. Bundel de krachten en doe samen met je buren bijvoorbeeld mee aan het NK-Tegelwippen 2022, zorg voor een straat met geveltuinen of groene gevels en/of daken en kijk wat je in de achtertuin, balkon of terras kunt doen. Kijk voor inspiratie op www.klimaatmaatdelft.nl en neem begin volgend jaar deel aan de workshop ‘Een natuurlijke tuin, maak je zelf’. De Klimaatmaat helpt ideeën doen realiseren. En hoe meer impact jouw idee heeft, hoe groter de kans om te winnen. Houd de site van De Klimaatmaat in de gaten voor meer informatie over de Challenge, workshops, de starterspakketten en andere collectief ingekochte producten en voor acties en campagnes zoals het NK-Tegelwippen.

Hulp
Wil je niet wachten en nu al met jouw groene ideeën aan de slag en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem contact op met De Klimaatmaat via:
contact@klimaatmaatdelft.nl