Van Leeuwen Huidtherapie (Foto: Christian Kalse)
Van Leeuwen Huidtherapie (Foto: Christian Kalse)

Aandacht voor u en uw huid

Algemeen

Heleen van Leeuwen ging in 1996, na haar studie, samen met haar zus aan de slag als huidtherapeut. Huidtherapie was nog een onbekend beroep. Ze werkten samen met andere startende huidtherapeuten en ziekenhuizen om huidtherapie op de kaart te zetten. En met succes; huidtherapie staat op de kaart. Wat ontstond als een hobby, groeide in de loop der jaren uit tot een professionele en volwaardige praktijk

Aandacht voor u
Het team staat garant voor een persoonlijke en succesvolle aanpak van uw huidproblemen. Doordat we werken in een klein team krijgt u één aanspreekpunt. Iedereen krijgt de aandacht die hij/zij verdient. Het behandelplan wordt in overleg met u opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. In de praktijk hangt een prettige sfeer, het is laagdrempelig en toegankelijk. Geen huidtherapeuten in steriele witte jassen, maar met frisse, blauwe hesjes.

Huidaandoening
Elke huid is anders, en dus is ook de aanpak van elke aandoening anders. Huidaandoeningen zoals oedeem (vochtophoping), littekens, acne en pigmentproblematiek zijn onze specialisaties. Wij beschikken over diverse behandelmogelijkheden waardoor voor iedereen een passende behandeling kan worden ingezet.

Iedereen welkom
De huidtherapeut is direct toegankelijk. Dit houdt in dat er geen verwijzing noodzakelijk is. Een intake gesprek is gratis in te plannen en geheel vrijblijvend. Wist je dat er vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoeding mogelijk is voor diverse behandelingen? Op onze website, www.vanleeuwenhuidtherapie.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Voor het inplannen van een intakegesprek kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-23284787 of een e-mail sturen naar info@vanleeuwenhuidtherapie.nl. Omdat wij een paramedisch beroep zijn mogen wij onze werkzaamheden voortzetten. Adres: Kampveld 10k, 2611 DA Delft.