Bas en José Berkhout zien hun klanten ook graag in deze pose met kerst
Bas en José Berkhout zien hun klanten ook graag in deze pose met kerst

Slijterij Berkhout maakt met mooie wijn uw kerst af

Algemeen

DEN HOORN- Bij Slijterij-Wijnhandel Berkhout is het volgens Bas Berkhout op het moment “gigantisch druk” met de verwerking van bestellingen. Het is zelfs al zover, dat mensen die nu nog online via de mooie website een kerstpakket willen samenstellen, deze wellicht niet meer op tijd kunnen verwachten. “We doen ons uiterste best, maar we zitten al aardig vol”, aldus Bas. Hij adviseert daarom langs te komen in de winkel om daar ter plekke iets moois te laten samenstellen.

Want mooie producten heeft de slijter zeker in huis. “wat te denken van topwijnen als de Italiaanse Barbera, de Zuid-Afrikaanse Simonsig of de Spaanse Baron De Ley. Verder hebben we mooie porten voor bij het dessert, heerlijke likeurtjes en mooie borrelwijnen in huis. We merken dat men zich lekker wil laten verwennen en verwachten dan ook dat mensen mooie wijnen gaan drinken met de feestdagen”. 

Volgens Bas is de topdrukte rond deze tijd een jaarlijks terugkerend fenomeen. “De winkel draait fantastisch”, aldus de slijter, die het wel betreurt dat de wijnproeverijen niet door konden gaan vanwege de Corona-maatregelen. Ook de leveringen voor feesten en partijen liggen daardoor stil. Maar het heeft de klant er dus gelukkig niet van weerhouden om de weg naar de slijterij te vinden en te ondervinden waar men daar voor staat, dat wijn kopen een beleving en leuke gebeurtenis moet zijn, ondersteund door persoonlijk advies en een persoonlijke benadering. Dankzij dit goede advies hoeft men dan ook geen keuze stress te hebben door het uitgebreide assortiment van ruim driehonderd wijnen.