Kunstsuper
Kunstsuper

Toegankelijke kunst bij de Kunstsuper

Algemeen

DELFT - Op het prachtige Sint Agathaplein bevindt zich de Kunstsuper. De Kunstsuper is een plek waar iedereen terecht kan die op zoek is naar betaalbare en toegankelijke kunst.

De Kunstsuper werkt samen met 46 kunstenaars uit Delft en omgeving die allemaal hun werk in de Kunstsuper exposeren. De kunstwerken die er staan varieeren naast een orgineel schilderij voor bove je bank tot mooie kunstwerken gemaakt van keramiek en glaswerk. Maar ook mooie hoeden, sieraden, breiwerken en kunstzinnig bestek. Het is niet alleen kunst met een verheven doel, maar ook toegepaste kunst die dichtbij de mensen komt. Het werk is altijd handgemaakt en uniek. 

Vrijwilligers
De Kunstsuper draait volledig op vrijwillige inzet van kunstenaars en een groep vrijwilligers. Allemaal steken zij met veel plezier tijd in de Kunstsuper. Ook hebben zij allemaal een hart voor de kunst en voor de Kunstsuper zelf. Zonder hun inzet is het namelijk niet mogelijk om de Kunstsuper open te houden.

Kunstenaars
De kunstenaars zijn regelmatig in de Kunstsuper te vinden om nieuw werk te presenteren en toe te lichten. Elke twee maanden worden twee kunstenaars met hun werk in de spot light gezet. Er is dus altijd wel wat nieuws te zien. Het is zeker de moeite waard om een keer binnen te wandelen.

Openingstijden
De Kunstsuper is elke dinsdag tot en met vrijdag geopend van 11.00 uur tot 17.30 uur en elke zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie of om een impressie te krijgen, kunt u naar www.kunstsuperdelft.nl. De Kunstsuper is te vinden aan het Sint Agathaplein 4 in het Prinsenkwartier. Het Prinsenkwartier is een boeiende plek waar historie, cultuur en kunst bij elkaar komen.