Delvenaar in beeld: Michelle McLearq (48)

Wat doet u hier vandaag in de binnenstad? 
“Ik ben kerstcadeautjes aan het kopen en ben bijna klaar, ik moet er nog een paar. Met Sinterklaas doen wij eigenlijk niks, dit omdat ik half Schots ben en heel erg met Kerst ben opgegroeid. Dat is altijd een heel ding bij ons.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week? 
“Ik volg het nieuws niet meer echt eigenlijk, ik heb mijn televisie abonnement opgezegd en ben sinds dien een stuk vrolijker. Het nieuws wat ik dan meekrijg is dan via social media en vrienden. Maar ik kan even niet zo snel een positief nieuwtje bededenken en daar ben ik juist zo van, positiviteit.”

Wat is uw favoriete plekken in Delft? 
“Je hebt op de Voldersgracht een hele leuke lunchroom zitten, daar kom ik graag. Maar ook de Voorstraat vind ik heel leuk, daar zit mijn praktijk. Het Wilhelminapark vind ik ook fijn, lekker in de buurt van mijn huis.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend? 
“Vrijdag hebben we een hele drukke dag qua werk,  zaterdag is altijd een beetje een rommeldag, uitrustdag of klusjesdag. En zaterdag gaan we gezellig met vrienden op stap de hele dag.”

Wie zou een complimentje willen geven?
“Heel veel mensen verdienen eigenlijk een complimentje, maar mijn beste vriendin Mirjam, dan wel het meest. Dit omdat zij gewoon een van de leukste mensen op de wereld is. Daarnaast is ze heel goed bezig met haar eigen proces en maakte ze mooie stappen. We zijn al vijfentwintig jaar vriendinnen en hopelijk nog heel lang.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1