<p>Bestuursleden van Scouting Den Hoorn, SV Den Hoorn en DIOS Den Hoorn ontvingen hun cheques uit handen van Robert van Leeuwen. Ook de dames van Vrouwengilde Den Hoorn waren aanwezig (Foto: Koos Bommel&eacute;)</p>

Bestuursleden van Scouting Den Hoorn, SV Den Hoorn en DIOS Den Hoorn ontvingen hun cheques uit handen van Robert van Leeuwen. Ook de dames van Vrouwengilde Den Hoorn waren aanwezig (Foto: Koos Bommelé)

Hoornse clubs grote winnaars PLUS sponsorpuntenactie

DELFT / DEN HOORN - Het sparen voor PLUS sponsorpunten is afgelopen. De grote winnaars? Die zijn afkomstig uit Den Hoorn. DIOS Den Hoorn, SV Den Hoorn en Scouting Den Hoorn eindigden in de top 3 en kregen zaterdag hun cheques met prachtige geldbedragen uitgereikt. 

Klanten van PLUS Tanthof, PLUS Schinkel, PLUS Van Leeuwen en PLUS Martin Panis konden de afgelopen maanden sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Van 5 september tot en met 13 november ontving je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Vervolgens bepaalde je zelf aan welke vereniging je deze schonk. Het totaalbedrag dat door de PLUS supermarkten verdeeld werd over de 62 Delftse en Hoornse clubs had een hoogte van maar liefst 75.000 euro! 

Top 3
De uitreiking van de cheques aan de top 3 vond zaterdag plaats bij PLUS Van Leeuwen. “Hartstikke leuk dat Den Hoorn het zo goed heeft gedaan in deze actie”, aldus supermarkteigenaar Robert van Leeuwen. “Zo zie je dat de binding tussen dorpsbewoners en de lokale clubs groot is.” Vooral tussen de nummers 1 en 2 was het tot op het laatste moment spannend. “DIOS en SV Den Hoorn waren constant aan het stuivertje wisselen. Uiteindelijk ging DIOS er toch met het hoogste sponsorbedrag vandoor.” Tijdens de uitreiking vroeg Robert de grote winnaars meteen wat zij van plan zijn met het geldbedrag. “DIOS stopt de 5.572 euro in de plaatsing van een nieuwe hal, SV Den Hoorn zet de 5.306 euro in bij het opknappen van de kantine en de scouting heeft met de 3.646 euro meteen nieuwe tenten gekocht.” Ook de overige 59 clubs hebben mooie bedragen ontvangen.

Boodschappenpakket
Na een periode voor je club te hebben gespaard, kun je de komende tijd sparen voor jezelf. Het PLUS Boodschappenpakket t.w.v. 50 euro is terug! Zegels ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en kun je sparen tot en met 19 februari. De PLUS supermarkten in Delft en Den Hoorn schenken bovendien weer honderden pakketten aan de Voedselbank.

Meer berichten
 
CustomHtml_1