Vers van de boer. Lekkerder kan niet. (Foto: PR)
Vers van de boer. Lekkerder kan niet. (Foto: PR)

Kerstinkopen doe je bij Hoeve Biesland

Algemeen

DELFGAUW - Als je door de polder fietst kun je ze niet missen, de koeien van Hoeve Biesland die al grazend de natuurgebieden beheren. Niet alleen de Fleckvieh runderen, maar ook vele weidevogels krijgen zo een kans. Met de winter op komst is Hoeve Biesland druk bezig de koeien van weiland naar de stal te taxiën. Maar op het erf is er veel meer aan de hand.

Uit de bakkerij komt de geur van speculaas, de groenteboerin oogst groenten boordevol smaak en de slagers zijn druk in de weer om entrecote, staartstuk en runderrollade te maken. Een onvergetelijke kerst begint bij Hoeve Biesland. Door je kerstboodschappen lokaal te doen, bij je eigen boer, zorg je dat elke euro die je uitgeeft weer terugvloeit naar je omgeving. Zo maak je het mogelijk dat we onze natuurgebieden gezond houden, dat we onze dieren een mooi leven kunnen geven, en dat we zorgcliënten een plek kunnen bieden.
Bij Hoeve Biesland haal je alle kerstboodschappen voor feestdagen om nooit meer te vergeten. Hoogwaardige slagersproducten zoals lamsrack, rosbief of rollades zijn het middelpunt van het kerstdiner. Slagers Martin en Rob zorgen voor de beste stukjes vlees, van onze eigen biodynamische boerderij of van bevriende boeren. Speciaal verzoek? Je kunt altijd met ons sparren over de mogelijkheden.

Makkelijk koken
Bijgerechten kunnen ook de hoofdrol spelen. In onze winkel en webshop verkopen we biodynamische/biologische groenten en fruit, dat betekent zonder chemische hulp geteeld. Onze spruitjes, vrolijk gekleurde snijbiet, stoofperen en paddenstoelen zitten van zichzelf boordevol smaak. Dat maakt het koken wel zo makkelijk. Ook voor biologische en biodynamische wijnen kun je bij ons terecht. We hebben ons assortiment uitgebreid zodat je bij elke gang een speciale wijn kunt schenken. Om een je van een breed aanbod (streek)producten te voorzien verkopen we ook producten van andere telers, biologische boeren en lokale ondernemers. Een knapperend houtvuurtje met hout uit natuurgebied Buytenhout erbij, en de winterdagen zijn compleet.
Onze winkel is van ma-vrij van 10.00 tot 17.00 geopend en op zaterdag van 9.00 tot 17.00. Kan je even niet naar ons komen? Dan komen wij naar jou! Je bestelt via onze webshop op www.hoevebiesland.nl en kunt kiezen voor thuisbezorgen of zelf ophalen.

Zie je snel bij Hoeve Biesland!

Bieslandseweg 1, Delfgauw
ma-vrij 10.00 - 17.00,
za 09.00 - 17.00 uur.
www.hoevebiesland.nl
Tel. 06 55 40 34 01