<p>Welke bekende DJ wordt door Charles van Harling ge&iuml;nterviewd op bovenstaande foto? </p>

Welke bekende DJ wordt door Charles van Harling geïnterviewd op bovenstaande foto?

Win kaarten voor Our House!

AMSTERDAM - Een primeur in zijn soort! Our House is een museumervaring over elektronische muziekcultuur. Kom en ontdek de evolutie van dansmuziek, verteld in zes hoofdstukken en talloze interactieve installaties.

Verken en leer over de wortels van housemuziek en de volledige reis ervan door de ogen van de makers: de DJ-producers, de promotors, de creatievelingen en fotografen. Verteld door gerenommeerde DJ-producers Kevin Saunderson, Carl Cox, Armin van Buuren, Diplo en Charlotte de Witte, loop je zeker weg met een diepere waardering voor de scene waar JIJ deel van uitmaakt. Ontdek en speel met iconische drummachines zoals de Roland TR-808, TR-909 of de TB-303 en alles daartussenin en kijk welke productievaardigheden je bij jezelf kunt ontdekken. 

Uniek
Our House kan niet wachten om jou te verwelkomen in ‘s werelds eerste moderne museum dat uitsluitend gewijd is aan de elektronische muziekcultuur. Van Amsterdam tot Tokyo en van Londen tot Chicago... Elektronische dansmuziekcultuur is overal. Bij Our House word je uitgenodigd om jouw cruciale herinnering uit te drukken met duizenden gelijkgestemde mensen en om de wederzijdse liefde te delen voor het geluid dat tot ons hart spreekt. Het museum is elke woensdag tot en met zondag geopend in het centrum van Amsterdam.

Win kaarten!
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen vijf keer twee kaarten weggeven voor het eerste dansmuseum van de wereld: Our House.

Vraag: Welke bekende DJ wordt door Charles van Harling geïnterviewd op bovenstaande foto? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet ben jij een van de gelukkigen !

Meer berichten
 
CustomHtml_1