<p>Het pakjeskasteel van Sinterklas in Delft</p>

Het pakjeskasteel van Sinterklas in Delft

Kom je gezellig lunchen met de Pieten?!

DELFT - Sint en Piet zijn uiteraard ook dit jaar weer in het land. De pakjes worden ingepakt, de gedichten geschreven en de liedjes geoefend in aanloop naar pakjesavond. En dat gebeurt allemaal in Delft, in het pakjeskasteel van Sinterklaas!

Sint heeft zijn intrek genomen in Best Western Museumhotels Delft. Op de bovenste etage van het hotel aan de Phoenixstraat werken de Pieten hard om alle cadeaus op tijd ingepakt te krijgen voor pakjesavond. In de nacht zijn Sint en Piet natuurlijk ook hartstikke actief om alle schoencadeautjes te verspreiden onder de Delftse kindertjes. Heb jij je verlangtlijst nog niet naar Sint gestuurd? Stop hem dan snel in de brievenbus van Sinterklaas aan de Phoenixstraat 50A.

Pepernootlunch
De Rommelpieten hebben er ook dit jaar weer een bende van gemaakt op de Delftse basisscholen en dus stuurt Sint ze op cursus ‘netjes doen’. In DaVinci’s bistro in Best Western Museumhotels Delft aan de Oude Delft 189 laten zij op de zaterdagen 27 november en 4 december tussen 12.00 uur en 15.00 uur tijdens een pepernootlunch zien dat zij dit ook écht wel kunnen. Jij kan er bij zijn! De Pieten verwennen je aan tafel met een pepernootvoorafje, een pepernoothoofdgerecht en bij vertrek krijg je een Sinterklaasje van chocolade mee. Sint is druk bezig met het afwerken van verlanglijstjes in zijn pakjeskasteel in The Gallery, maar hij heeft het pand al mooi laten versieren en zal die zaterdagmiddagen ook zo nu en dan even uit het raam hangen om naar de kinderen te zwaaien. De geruchten gaan rond dat ook de Hoofdpiet meekomt, hoe leuk is dat!

Reserveren
Kinderen tot 8 jaar kunnen worden aangemeld via pepernootlunch@museumhotels.nl. Sint en Pieten houden wel even goed in de gaten hoe het de komende weken gaat met de coronabesmettingen onder kinderen, want het moet natuurlijk wel veilig zijn!

Meer berichten
 
CustomHtml_1