<p>Het team van Keukenstudio Paul</p>

Het team van Keukenstudio Paul

Keukenstudio Paul voor de keuken om je leven!

Keukens maken steeds meer onderdeel uit van ons leven. De keuken is allang niet meer de plaats om alleen eten te bereiden maar wordt steeds meer een plaats om fijn te vertoeven. Dat zien we terug in de woontrends.

“Heel Nederland verbouwt, dat merken we”, lacht eigenaar Paul van Vliet. “Wij hebben zelf ook verbouwd. De tijd die wij door corona dicht waren, is goed benut. Wij hebben geïnvesteerd in de showroom. Er is een fraaie werkplek bijgekomen en een nieuwe keuken neergezet die uniek is in keukenland. Deze keuken heeft twee verschillende nerfrichtingen in het houtfineer.”

Binnenhuisarchitecten
“Wij adviseren mensen graag over een nieuwe keuken. Daar nemen wij uitgebreid de tijd voor. Twee uur trekken wij uit voor een eerste oriëntatie en kijken verder dan alleen de keuken. Wij kijken heel breed en kijken ook naar de plattegrond van het hele huis. Door bijvoorbeeld een muur te verplaatsen of een hal erbij te betrekken, kan er veel meer dan klanten denken: 99% kan”, met 23 jaar ervaring weet Paul waar hij over praat. ”Geen klant is hetzelfde maar voor ons is het altijd een fijne uitdaging om de keuken om het leven van de klant te mogen maken. Zie ons maar als een soort ‘binnenhuisarchitecten’. De klant is vaak verbaasd over de mogelijkheden.”

Cesar en Delcasa
In de showroom op de begane grond demonstreert Cesar dé Italiaanse keuken op haar best. Strak uitgevoerd of het nu gaat om klassiek of modern. Paul: “De Italiaanse keukens zijn uniek en onderscheidend. Super strak en de vormen zijn in balans. Op de eerste etage hebben wij onze keukens opgesteld van Delcasa. Hét huismerk van onze Keukenstudio dat stijl, balans en superieure techniek laat zien. Delcasa zet geen trends maar volgt ze en investeert niet in innovatie. Daarom is het prijskaartje van Delcasa net wat vriendelijker.”

Ontzorgen
“Is de gewenste keuken uitgezocht, dan regelen wij de volledige plaatsing. Het weghalen van de oude keuken, het leidingwerk, de afwerking en het stuken. Goede en ervaren monteurs zorgen ervoor dat alles op de juiste manier wordt geplaatst. In de verbouwingstijd bieden wij een ‘noodkeuken’ aan voorzien van spoelbak, koelkast en kookpit. Wij schuiven graag met de klant aan tafel voor een prettig gesprek. Met welkome tips en eyeopeners kan de klant doen wat hij wil. Wij geven een advies op maat en een heldere offerte. Er is geen gegoochel met cijfers. Laat u verrassen door kennis en kunde van ons team”, besluit Paul. Neem eens een kijkje in de keuken van Keukenstudio Paul.

Meer berichten
 
CustomHtml_1