Het team van RoBoWeb
Het team van RoBoWeb

RoBoWeb, uw regionale computerspecialist

Algemeen

Op 18 oktober 2001 zag RoBoWeb het levenslicht. Nu, 20 jaar verder, werken wij met vijf mannen en een vrouw, allemaal vast in dienst, zodat continuïteit en kwaliteit gewaarborgd zijn. Wij staan voor kwaliteit, service en snelheid.

Bij RoBoWeb repareren wij Windows en Apple computers. Naast reparatie kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe apparatuur. Wij bouwen onze (desktop) computers helemaal zelf, zoals u het wilt, en op ons werk geven wij drie jaar garantie. U kunt bij ons uw laptop zelf laten samenstellen van het merk SKIKK, maar kiest u liever voor een kant en klare laptop van een bekend merk, dan verkopen wij die ook. Wij zetten de data van uw oude apparatuur over. Wij verkopen ook goede tweedehands laptops en desktops met minimaal drie maanden garantie. Mocht er ná die drie maanden toch iets misgaan (wat gelukkig zelden gebeurt) dan zijn wij ook soepel. Wij komen bij u aan huis of op uw bedrijf, wij bieden hulp op afstand en u kunt ook zonder afspraak naar ons servicecenter op de Boezem komen.
Er komen in huis steeds meer ‘slimme’ apparaten die een goede wifi-verbinding nodig hebben. Wij onderzoeken de knelpunten en zorgen ervoor dat u in huis overal kan internetten binnen hetzelfde netwerk. Wij kunnen desgewenst een gratis site-survey bij u uitvoeren inclusief een vrijblijvende offerte. Naast wifi optimalisatie trekken wij ook netwerkkabels door uw hele huis en eventueel door uw kruipruimte. Voor uw veiligheid plaatsen wij ook IP-camera’s binnen en buiten uw huis of in uw bedrijf, inclusief opnemen. Ook een voordeurbel met camera, met of zonder een deuropener op afstand, is voor ons geen probleem.
Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders in ieder huis op iedere verdieping verplicht en u raadt het al, wij kunnen u adviseren en ook uitvoeren als u dat zou willen.
In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds verder in deze diensten gespecialiseerd. Door veel klanten te helpen hebben we veel ervaring opgedaan. We beschikken bovendien over zeer professioneel gereedschap, waardoor we goed en heel netjes kunnen werken. Voor en tijdens de klus overleggen we altijd met u, en ook hier zijn we zeer flexibel in onze dienstverlening. Kortom: naast computerreparatie, onderhoud en verkoop van computers zijn wij ook goed in wifi optimalisatie, bekabeld netwerk aanleggen, IP-camera’s aansluiten, voordeurbel en alarmsystemen. Vragen? Bel 0153697799, mail naar klantenservice@roboweb.nl of kom gerust langs op de Boezemweg 6A te Pijnacker. Uw auto kan gratis voor de deur staan, ruimte genoeg. Kijk voor meer informatie op www.roboweb.nl.