<p>Erik van Schelven en Frans van Rijn </p>

Erik van Schelven en Frans van Rijn

Businessclub We Connect heeft plaats voor nieuwe leden

Je moet er vroeg voor op, maar dan heb je wat: iedere woensdagochtend vanaf zeven uur ontbijten de leden van de ondernemersvereniging met elkaar in het Westcord Hotel. De ideale gelegenheid om te netwerken en van elkaar te leren. Er is ruimte voor nieuwe leden.

Voluit heet de vereniging We Connect Mens en Business. ‘We willen nadrukkelijk meer zijn dan een model om snel geld te verdienen’, zeggen Frans van Rijn, eigenaar van Prinsenstad Makelaardij, en Erik van Schelven, eigenaar van Computershop Delft. Natuurlijk is een goed zakelijk netwerk onmisbaar, maar we zijn er ook voor elkaars welzijn. Daarom is er maandelijks een intervisiebijeenkomst met een professionele coach. Leden kunnen daar in vertrouwen inbrengen waar ze tegenaan lopen. Dat kan van alles zijn, van een vragen over klantenwerving tot de opvolging na je pensioen. Met elkaar en door elkaar zul je op die manier groeien, als mens en ondernemer.

De businessclub richt zich op kleine ondernemers in Delft en omgeving. ‘De afgelopen tijd was het lastig om leden vast te houden. Mensen zijn soms druk bezet en hebben weinig ruimte in hun hoofd om nieuwe ideeën op te doen, terwijl ze die voor hun werk juist wel goed zouden kunnen gebruiken. Juist dan is het fijn om wekelijks een moment te hebben om je met elkaar even op de business te bezinnen.’ Om half negen stipt zijn de afwisselende, strak georganiseerde bijeenkomsten afgelopen. ‘Heb je daarna weer tijd voor de waan van de dag.’

Interesse? Kijk op www.weconnect-delft.nl en schrijf je de eerste drie maanden gratis in.

Meer berichten
 
CustomHtml_1