<p>Eric van Bric </p>

Eric van Bric

Bric Makelaardij alweer 3 jaar in Den Hoorn

DEN HOORN - Eric van Bric wordt hij wel genoemd. Hij nam 3 jaar geleden de stap om een eigen makelaarskantoor in Den Hoorn te starten. Ondertussen heeft hij al heel wat huizen de revue zien passeren en weten de mensen in de omgeving hem goed te vinden. Waarmee kan ik, Eric u van dienst zijn?

Aankoop
Heeft u een leuk huis op het oog? Of wil het maar niet lukken een juist bod uit te brengen in deze moeilijke markt? Ik kan u helpen. Ik kijk met u mee en wijs u op de plus -en minpunten van de woning én ik lees de kleine lettertjes ;) Niet geheel onbelangrijk.. het gehele biedingsproces kunt u gerust aan mij overlaten. Op naar een nieuwe woning!

Verkoop
Wilt u uw huis verkopen? Ik sta voor u klaar om dit proces met u te doorlopen en zorg ervoor dat de verkoop vlot en soepel verloopt. Ik zet voor u net even dat extra stapje om het allerbeste resultaat te behalen. Van verkoopstyling, fotografie, bezichtigingen en afronding, ik begeleid u tijdens het gehele proces. Heeft u tussendoor vragen? Even bellen of een whatsapp sturen kan altijd.  U komt op de eerste plaats bij Bric.

Taxaties
Ook voor een gevalideerd NWWI taxatierapport voor bank, notaris of verzekeraar kunt u bij mij terecht. Wilt u de waarde van uw woning weten voor de mogelijke verkoop ervan? Dan heeft u geen taxatierapport nodig maar kom ik langs voor een GRATIS waardebepaling van uw woning.
Bent u op zoek naar een enthousiaste en persoonlijke makelaar?
Bel Eric van Bric 015 2132799 of stuur een mailtje naar info@bricmakelaardij.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1