<p>Leo Muis (Foto: Koos Bommel&eacute;)</p>

Leo Muis (Foto: Koos Bommelé)

LM-bouw dringend op zoek naar een uitvoerder

DELFT - Leo Muis is al 25 jaar eigenaar van het succesvolle bouw- en renovatiebedrijf LM-bouw. Met een bedrijfsruimte in Delft en Maassluis en al 25 jaar grote bedrijven als klant, is Leo op zoek naar een ‘betrouwbare vent’ die de leiding wil overnemen binnen zijn bedrijf. 

De afgelopen maanden is er voor Leo een hoop veranderd in zowel zijn persoonlijke als zakelijke leven. In mei van dit jaar werd bij Leo kanker geconstateerd. Hierdoor raakte hij uit de roulatie. Recentelijk is gebleken dat er nog kans op genezing is, maar door het gehele traject dat hij heeft doorlopen heeft hij toch besloten om het rustiger aan te gaan doen.

Gelijkwaardig niveau
Leo is op zoek naar iemand die kan werken op een gelijkwaardig niveau. Hij ziet het nog lang niet zitten om zijn bedrijf te verkopen, maar zoekt wel een betrouwbare man die op dezelfde manier denkt en werkt. “Ik ben op zoek naar iemand die niet alleen gouden handjes heeft, maar ook leiding kan geven, werknemers kan aansturen, verantwoordelijkheidsgevoel heeft, niet lui is en wanneer ik er niet ben wel weet hoe je een project in goede banen kan laten lopen”, aldus Leo Muis.

Dringend op zoek
Zelf zal Leo niet meer op een dak klauteren of woningen renoveren, maar de kennis en passie is er nog wel. Hij vindt het erg belangrijk dat er nog twee jaar continuïteit is en is daarom dringend op zoek naar en uitvoerder. Het is een klein aannemersbedrijf met grote klanten. In 2022 wil Leo graag hiermee doorgaan, maar zelf zal hij meer op de achtergrond treden.
Ben jij iemand met passie voor het vak en denk jij dat je geschikt bent om de tweede Leo Muis te worden? Of ben jij een zzp-er met voldoende ervaring en kennis en voldoe jij aan het profiel? Neem dan contact op via info@lmbouw.nl. Op www.lmbouw.nl kun je meer informatie vinden over het bedrijf en de werkzaamheden.

Meer berichten
 
CustomHtml_1