Foto: KOOS BOMMELE
Fotoalbum

Door de lens van Koos: Mooie lichtpuntjes binnen een donkere periode

Dinsdagmiddag organiseerde muziekjournalist en organisator Martin Reitsma op het fraaie en statige kasteel Oud Wassenaar de boekpresentatie van het boek ‘Race naar de Sterren’ van de internationaal vermaard kunstschilder en auteur Jean Thomassen. Ballerina en filmactrice Ine Veen is zijn vrouw en muze. Onze fotograaf van Delft op Zondag, Koos Bommelé, was er bij met zijn camera, samen met de Delftse nachtburgemeester Leo Quack. 

Veel bekendheden aanwezig uit de vaderlandse culturele sector
Er waren veel bekenden op dit evenement afgekomen, waaronder diverse mensen uit Delft. Henk v.d. Meijden, bekend journalist van de Telegraaf, ontvang het eerste exemplaar uit handen van Jean Thomassen. Van der Meijden had op zijn Privépagina in de Telegraaf regelmatig aandacht voor Ine Veen en Jean Thomassen en schreef hele pagina’s vol over hen. Voorts waren kunstenaressen Astrid Engels, Joke Kroon, Muriel Kasmin, Johnny Manuhutu van Massada, Joop Oonk v.d. Jumping Jewels, Fenno Werkman (nacht v.d. Popmuziek en Top 2000 op TV), Monica Strotmann en een aantal prominente gasten op dit prachtige culture evenement van Martin Reitsma uit Delfgauw. Verheugend was het dat radiomaker en wandelende popencyclopedie Tom Blomberg ook was gekomen. Hij heeft net als Reitsma veel kennis van zaken op het gebied van rock- en popmuziek. Ook Henk Augustijn, kunstenaar en creatief popliefhebber, uit Den Haag was erbij.
Kasteelheer Luuk verrichtte met zijn medewerkers veel werk op het kasteel om dit evenement tot een succes te maken. Het blijkt dat binnen de coronabeperkingen er nog steeds met de juiste maatregelen veel mogelijk is op dit representatieve kasteel met zijn servicegerichte mensen. Het kasteel is dan ook nog steeds de ideale plek voor feesten en partijen, kleinschalig of grootschalig.

Meer berichten
 
CustomHtml_1