Afbeelding
Foto:

Mooie winterbandenaanbieding bij Sky Bandennet

Algemeen

De winter komt er aan. Heeft u uw zomerbanden al gewisseld voor winterbanden? Wacht er niet te lang mee. De banden worden al schaars, weet Sala Kaya van Sky Bandennet aan de Faradayweg.

Het is verstandig in deze periode de zomerbanden te verruilen voor winterbanden. In Nederland is rijden op winterbanden niet verplicht, maar in veel andere Europese landen wel. Het is ook echt veel veiliger”, aldus Sala. “Zomerbanden worden bij lagere temperaturen hard. Dat rijdt minder prettig en geeft mensen het gevoel dat de auto minder grip heeft op de weg. Winterbanden zijn juist voor deze temperaturen gemaakt. Naast een speciaal profiel zorgt ook de samenstelling van het rubber voor een betere grip op de weg.” 

Aanbieding
Mocht u dus nog uw banden moeten wisselen, dan is dit het goede moment. “Wacht niet te lang”, waarschuwt Sala. “De winter is nog niet eens echt begonnen en nu merken we al dat de banden schaars beginnen te worden, doordat de aanvoer vanuit het verre oosten stokt.”

Gelukkig heeft Sala een mooie aanbieding : de Michelin Alpine 6, het nieuwste model van deze bekende bandenfabrikant, “met hele goede eigenschappen.” 

Sala heeft ze in drie verschillende maten op voorraad:
Maat 195/65 R 15 voor 71 euro,
maat 175/65 R14 voor 75 euro
maat 205/55 R16 voor 99 euro.

Alle prijzen gelden per band, bij afname van vier banden. Zolang de voorraad strekt.” Wie besluit vier banden af te nemen kan bovendien rekenen op een andere actie: Monteren en balanceren voor 10 euro. 

Het wisselen van de banden en de check duren ongeveer twintig minuten. U krijgt een gratis kopje koffie terwijl u wacht, Na afloop weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt!