Mevr. den Dulk met René Froger (Foto's en tekst: Magda den Dulk)
Mevr. den Dulk met René Froger (Foto's en tekst: Magda den Dulk)

Oudste inwoner van Delft 105 jaar!

Algemeen

DELFT - Mevrouw Martine den Dulk, geboren in 1916, is op 31 oktober 105 jaar geworden. Zij woont alweer een aantal jaren met zeer veel plezier in woonzorgcentrum Stefanna, waar zij en alle andere bewoners met veel liefde en zorg worden omringd. 

Op dit moment is Mevrouw den Dulk met haar 105 jaar de oudste inwoner van Delft en zo’n bijzondere verjaardag moest natuurlijk groots gevierd worden. Een dag vol verrassingen stond haar te wachten. Al weken waren de zorgmedewerkers van Stefanna met heel veel liefde en enthousiasme druk bezig met de voorbereidingen. Ook werden winkeliers bereid gevonden hun steentje bij te dragen om een zo mooi mogelijk feest te kunnen organiseren voor iedereen, hetgeen enorm gewaardeerd werd.

Hulde aan de zorg
Bijzondere dank gaat uit naar alle zorgmedewerkers van Stefanna, die het mogelijk hebben gemaakt om Mevrouw den Dulk en de familie een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen, met als klap op de vuurpijl een persoonlijk optreden van René Froger, die samen met Natasja en kleindochtertje Fallon naar Delft kwam om speciaal voor Mevrouw den Dulk ‘Een eigen huis’ te zingen; haar lievelingslied. De jarige zelf had je niet gelukkiger kunnen maken met dit bijzondere verjaardagsfeest en genoot zichtbaar van al de georganiseerde feestelijkheden en aandacht die ze op haar 105e verjaardag kreeg. En om met de woorden van René Froger af te sluiten: “Wat is het toch heerlijk om mensen gelukkig te maken. Zondag, op haar verjaardag, mocht ik Mevrouw den Dulk feliciteren met haar 105e verjaardag. Mijn oudste fan. Hoe mooi is dat! Lekker geknuffeld en samen gezongen. En zo blijkt: ‘Alles kan een mens gelukkig maken’.”

Mevrouw den Dulk met haar verzorgers