Alvin met een kerstpakket in het speciale kistje van Bloei.
Alvin met een kerstpakket in het speciale kistje van Bloei.

Kleurrijke dagbesteding in het groen bij Zorgkwekerij Bloei

Algemeen

 “Waarom wij zo graag als hulpkweker bij Bloei werken? Hele fijne sfeer, leuke collega’s en je kunt kiezen wat voor werk je wilt doen”, aldus hulpkweker Alvin. “Er zijn heel veel verschillende werkjes: in de plantenkwekerij, onze winkel het Land van Bloei, creatief in het atelier, de moestuin, klusjes voor lokale ondernemers, houtbewerking en nog veel meer. Voor ieder wat wils dus. Daar bloeien alle hulpkwekers van op.

Vanaf half november is het kerst in het Land van Bloei! We verkopen dan kerstbomen, kerstplanten en zelfgemaakte kerstdecoratie. Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket met producten die ambachtelijk, lokaal of met zorg zijn gemaakt? Die kun je nu al bestellen. En kom naar onze supergezellige kerstmarkt op zaterdag 11 december”, vertelt Alvin.

Zorgkwekerij Bloei biedt dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bloei biedt ruimte aan mensen die hulp, zorg of begeleiding nodig hebben. Uitgangspunt is dat de hulpkwekers ervaren dat ze tijdens hun dagbesteding een echte baan hebben. Dat doet Bloei vanuit de gedachte ‘wij zijn er niet om ergens in te passen, wel om er bovenuit te groeien’.

Zorgkwekerij Bloei
Europalaan 18
2641 RX Pijnacker
T 06 57995858
www.zorgkwekerijbloei.nl