Afbeelding

Delvenaar in beeld: John Mulder (51)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in de Bomenwijk? 
“Ik woon hier in de wijk, ben net klaar met werken en moet even snel een boodschap halen. Alleen even een stokbroodje, dus ben zo klaar. “

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Ik zou diegene willen spreken waar het hele leven mee is begonnen, de schepper dus eigenlijk. Kijk, iemand heeft het woord van God geschreven en die persoon zou ik wel een keer willen ontmoeten.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Het hele gebeuren rondom Corona en dan met name alle demonstraties. Je ziet echt dat er tweespalt ontstaat tussen mensen en dat vind ik vreselijk. We moeten elkaar gewoon in waarde laten of je nou wel of niet gevaccineerd bent, waardeer elkaars keuze.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Ik plan niet vaak vooruit. Doordeweeks werk ik en in het weekend zie ik wel wat er op mijn pad komt. Wel heb ik de verjaardag van mijn nichtje, maar voor rest laat ik mij verassen.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft? 
“Ik vind het overal leuk, overal waar ik kom heb ik het naar mijn zin, echt waar. Nu ook hier, zo naast deze boom ben ik vrolijk. Dus eigenlijk is mijn lichaam is mijn favoriete plek, mijn tempel en daar moet je goed voor zorgen.”

Wie zou u graag een complimentje willen geven?
“Alle mensen die werken voor de oudere, die het met hart en ziel doen en die hun best doen om iedereen gezond te houden.”